Trailer-cunami

A héten kijött egy csomó, jónak ígérkező trailer, így akkor zárjuk a vasárnap estét ezek csemegézésével.

A Detroit-ról már volt szó a blogon: Kathryn Bigelow (Bombák Földjén) új filmje, amely az 1967-es detroiti zavargásokat veszi alapul. Főszerepben John Boyega, a Star Wars Fin-je. Nem ez az első trailer, de még mindig jónak tűnik. Napok kérdése és debütál az Államokban!



Ismét nem egy első előzetes, de új bemutatót kapott az 1990-es Joel Schumacher-film, az Egyenesen át remake-je. Itt is feltűnik Kiefer Sutherland is, ugyanazt a karaktert alakítva, szóval még érdekesebb lesz a szituáció. A sztori szerint néhány fiatal azzal kísérletezik, hogy visszahozzák magukat a túlvilágról. Lassan kiderül, hogy ez nem is olyan jó móka. A filmet Niels Arden Oplev (A tetovált lány) rendezi, főbb szerepekben pedig Diego Luna, Ellen Page, Nina Dobrev. Hozzánk is befut, méghozzá szeptemberben!



Oké, nem bírom Ben Stiller-t, de amikor drámai szerepet hoz, akkor valamennyire elviselhető. A Brad's Status is ilyen: Stiller karaktere fiával útnak indul, majd rájön, hogy nem olyan élete lett, amilyent szeretett volna magának. A film az Amazon égisze alatt készült el, és szintén szeptemberben lesz látható.



Message from the King. Augusztusban jön a Netflix-re ez a bosszúfilm, amelyben Chadwick Boseman a húga haláláért vesz revansot. Fabrice du Welz rendezte, aki a Pokoljárást, valamint a Vinyan - Az elveszett lelkel című filmet is dirigálta anno.



Suburbicon. George Clooney újra rendez. Filmjei elég megosztóak, nem mindig jönnek össze, de van, amikor nagyon betalál. Ezúttal ez ötvenesévek végére kalauzol el minket, egy idilli, kisvárosi világba, ahol a főszereplő családapa (Matt Damon) néz szembe a helyi alvilággal: a környék ugyanis korántsem olyan békés, mint amilyennek tűnik. A forgatókönyvbe a Coen-tesók is besegítettek Clooney-nak, valamint Grant Heslov is kivette a részét, aki a Kecskebűvölőket is írta. Igazi sztárparádé lesz!



És a végére maradt az ász! A Stephen King-féle It új előzetese borzasztóan jónak tűnik. Végre egy jó horror születik, amely ráadásul remake, és King-adaptáció is egyben? Kíváncsian várjuk. Az It új trailerétől összecsinálod magad!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Közelebb / Closer [2004]

Péntek 13 / Friday the 13th [2009]