Sunday News - 18. hét

Alden Ehrenreich lesz a fiatal Han Solo, a róla Solo filmben. Többek közt a Lenyűgöző teremtmények, a Blue Jasmine, valamint az Ave, Cezar! filmekben láthattuk a színészt. Örülünk?


Néhány éve már felröppent a hír, hogy érkezik a Space Jam 2, aztán azt cáfolták, de most mégis úgy alakul, hogy érkezik a folytatás. Jordan helyett LeBron James lesz a főszereplő, a rendező pedig Justin Lin. Igen, AZ a Justin Lin.

Russell Crowe is feltűnik a jövőre érkező The Mummy újragondolásban Tom Cruise mellett.

A Russo-testvérek átnevezik a két részre bontott, harmadik Avengers-filmet, az Infinity War-t. Valószínűleg számozva sem lesznek, hanem két egészen más címmel érkeznek majd. Ezen kívül azt is elejtették, hogy ha lenne rá lehetőségük (nyilván nem lesz), simán áthoznák Wolverine-t a Marvel Cinematic Universe-be, hiszen nagyon hiányzik ezekből a filmekből.

Első képen a Power Rangers címszereplői.


Jó hír, hogy az első kritikák alapján úgy tűnik, a Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3) által rendezett Nice Guys tényleg van olyan jó, mint amit az előzetesek sugalltak.

A Gyilkos bábok is kapni fog egy reboot-ot. Puppet Master: The Littlest Reich címen fog futni, és nem egy részre terveznek vele.

Karl Urban elmondása szerint, ha már esélytelen a Dredd-film folytatása, sorozat formájában még előfordulhat.

Josh Boone, a Csillagainkban a hiba rendezője fogja dirigálni az Interjú a vámpírral remake-t. Értelme?

Alakul a Slenderman-film. A karaktert annak idején egy pályázatra találták ki, amelyet meg is nyert, mint legjobb fikciós városi legenda. Slenderman egy hosszúra nyúlt, emberszabású lény, aki öltönyt visel, arca nincs, ellenben gyerekekre vadászik, akiket messziről figyel. Egy amatőr filmet már készítettek a misztikus lénnyel, sőt, játékok is napvilágot láttak, de most a mozikban is látható lesz.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Péntek 13 / Friday the 13th [2009]