HÍRes hármas #5

Folytatódik a Vaksötét. Anno keringtek pletykák, ám most a főszereplőt alakító Stephen Lang ejtette el egy interjúban, hogy bizony készül a második rész. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, annyi besaccolható, hogy nem mostanság láthatjuk: Lang-ot lefoglalják az Avatar-folytatások, míg Fede Alvarez rendező éppen a Tetovált lány második részét készíti. Ugyebár a filmnek volt egy alternatív befejezése, amely mindössze egy pár másodperces kiegészítés az utolsó jelenethez (spoiler ON), ugyanis a reptéren feltűnik a vak ember is, a főhősnő nyomába eredve (spoiler OFF). Még kérdőjel, hol veszik fel a fonalat, mindenesetre kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.


Még be sem mutatták a harmadik Cloverfield-mozit, a God Particle-t, már le is forgatták a negyediket! Az Overlord című film pikantériája, hogy a második világháború idején játszódik, egészen pontosan a partraszállás előtti napon. Pár katona egy titkos megbízatást kap, ám szembe találják magukat valamivel... A filmet Julius Avery, a Son of a Gun rendezője dirigálta le, és novemberben kerül bemutatásra.


M. Night Shyamalan levetített 12 percet a Glass-ből, és imádták. Volt nagy meglepetés, amikor a Széttörve végén kiderült, hogy a film valójában a Sebezhetetlen "folytatása". Jött is hamar a hír, hogy érkezik a Glass, amelyben a legyőzhetetlen Bruce Willis, a Porcelánnak csúfolt Samuel L. Jackson, valamint a huszonkét személyiséggel bíró James McAvoy lesznek a központi karakterek. Shyamalan (aki erősen kezdi visszanyerni az emberek bizalmát) adott egy kis ízelítőt a stúdiónak, akik oda meg vissza voltak tőle. A Glass 2019. januárjában kerül bemutatásra.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]