HÍRes hármas


Tovább csúszik a harmadik Cloverfield-mozi. Az eredeti elképzelés szerint már tavaly láthattuk volna, ám a bemutató átkerült 2018 februárra, most viszont még két hónapot kell rá várni, hiszen áprilisra tették a premiert. A God Particle címen futó űr-sci-fi egy csapat asztronautáról szól, akik egy meghökkentő felfedezést tesznek, ám ez mindannyiuk életébe kerülhet. Többet nem akarok elsütni azoknak, akik várják a filmet. Mindenesetre kíváncsi vagyok, miképp fog kapcsolódni az eddigi két Cloverfield-mozihoz.


Rian Johnson nyáron kezdi forgatni az új Star Wars-trilógiát. Ugyebár a The Last Jedi után a rendezői stafétabot visszapattant J.J. Abrams kezei közé, a kilencedik epizódot ismét ő fogja dirigálni. Johnson viszont lassan neki is áll az új hármas első etapjának. Bár a produkcióval kapcsolatban teljes a hírzárlat, annyit tudni, hogy a rendező teljesen más irányba szeretné elvinni a történetet, új helyszínek, új szereplők, új meglátások (utóbbiból nem volt hiány a The Last Jedi-ben sem). Ha lehet hinni a pletykáknak, Skóciában kezdik a forgatást.


Befutott az első poszter a Slenderman-filmhez. A népszerű netes rémről készült már amatőr film, valamint egy egész komoly doksi is, ám hamarosan befut a hivatalos Slenderman film. Idén kerül a mozikba, a rendező Sylvain White, a címszerepet pedig ki más alakíthatná, mint a folyton-folyvást horrorokban felbukkanó Javier Botet. Reméljük hamarosan az előzetes is megérkezik.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]