Han Solo-film: pro és kontra

A nap egyik híre, hogy kijött egy kaszting kép a jövőre érkező Han Solo-filmhez. Rajta a stáb főbb tagjai, méghozzá a Millenium Falcon fedélzetén. Minden szép és jó, mindenki boldog, de most elmondom, hogy akármekkora, hardcore Star Wars-fan is vagyok, miért is vagyok szkeptikus pont ezzel a filmmel kapcsolatban.

Ellene:

- Alden Ehrenreich. Sorry, nekem ő egyelőre nem Han Solo. Korai ezt így kijelenteni, talán majd egy trailer után megváltozik a véleményem, ha csak valamicskét is, az már elég lesz. Persze könnyű ezen puffogni, és az ő vállát is hatalmas teher nyomja, hiszen egy olyan, évtizedek óta kultikus figurát fog alakítani, akit most először kasztingoltak újra.
- Woody Harrelson... viszont mielőtt sértődötten anyáznál, megnyugtatlak: Woody piszok jó színész, DE: annyira karakteres, annyira megszoktuk már az ábrázatát, a jelenlétét a sok év alatt, hogy félő, én elsősorban azt fogom látni, hogy 'jé, Woody Harrelson a Star Wars univerzumban'. Ezért is jó ötlet sokszor szinte no name arcokat behívni SW-filmekbe, és bár hiába imádom ezt az embert, és tudom, ez részben az én hülyeségem, de itt egy kicsit furcsa lesz látni. Whitakert is az volt. De ne legyen igazam!
- Emilia Clarke. Ezzel most sok ember lelkivilágába bele fogok taposni, de Emilia Clarke egy faarcú, tehetségtelen színésznő. Jó a Trónok harcában? Ugyan! Korrekt volt a Terminátorban? Na ne már! Ennek a nőnek nulla mimikája, de még annál is kevesebb adottsága van ahhoz. Nem tudom kivel dug, hogy a Terminátor után most ebbe a franchise-ba is beválogatták.

Mellette:

- Komolyan mondom, Donald Glover felbukkanásának nagyon örülök. Ő ugyebár az ifjú Landót fogja alakítani. Bírom a srácot, bár nem egy akkora nagy színész, de valamiért totál szimpatikus.
- És persze a rendezőpáros: Phil Lord & Christopher Miller. 21 és 22 Jump Street, Lego Movie. Ha valakik, akkor ők tenni fogják a dolgukat.
- Na jó, nyilván Lawrence Kasdan sem fog hülyeségeket lekörmölni a forgatókönyvbe, hiszen van múltja az embernek ebben a világban: A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér, Az ébredő Erő.

Ezek volnának az én kis meglátásaim. De ez persze teljesen szubjektív. Ja, és még mielőtt elfelejtem, jöjjön a várva várt kép a csapatról:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]