Trailer-mustra: War Dogs / Bleed For This / Sully

War Dogs

Miler Teller, Jonah Hill és Bradley Cooper lesznek ennek az R-kategóriás komédiának a főszereplői, amelyet Todd Phillips rendezett, és elvileg igaz történeten alapul. A sztori szerint Hill és Teller karaktere egy elég komoly fegyverüzletbe keveredik, és erre az amerikai kormány is felfigyel, akik felhasználják a fiúkat a saját javukra. A film augusztus 18-án debütál itthon, 'Haverok fegyverben' címmel.



Bleed For This

Ben Younger (Brókerarcok) boxolós filmet készít, ráadásul Vinny Pazienzáról, a középsúlyú világbajnokságról, aki a túltolt hedonista élete alatt balesetet szenvedett és nyakát törte. Túlélte, sőt, felépült és újra ringbe szállt. Főszerepben itt is Miles Teller, de feltűnik Katey Sagal, Aaron Eckhart és Ciarán Hinds is. Boxolós film jöhet, a Bleed For This pedig novemberben debütál.



Sully

Az előző két filmben Teller volt a kapocs (nem direkt, így jött ki), akkor ezúttal Aaron Eckharttal fűzzük tovább a szálakat. Noha a Sullyban ő csak másodpilóta (de szó szerint), a főszerepben ugyanis Tom Hanks. Szintén igaz történet, úgy tűnik, ez a blokk most ilyen lett. Chesley 'Sully' Sullenberger története, aki kénytelen volt lerakni repülőgépét a Hudson folyón, miután a motorok csődöt mondtak. A rendező Clint Eastwood, tehát nem kicsit lett várós a projekt, szeptemberben pedig nézhetjük is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]