A BUDAPEST ROOFTOP CINEMA bemutatja: NOTTING HILL és LOST IN RIO

Július második hetében a Budapest Rooftop Cinema  ezúttal két fantasztikus kalanddal várja a mozi szerelmeseit! 11-én egy igazi angol romantikus komédiával, 14-én pedig egy francia klasszikussal örvendeztetjük meg a rajongókat.

Hétfőn egy hamisítatlan szerelmi történettel várjuk a friss és az örök romantikusokat a ’tetőre, érkezik a Sztárom a párom!  A könyvkereskedő William Thacker (Hugh Grant) csendesen éli az elvált, csalódott férfi életét, míg a világhírnév be nem toppan ajtaján. Anna Scott (Julia Roberts), a híres amerikai színésznő nem csak a mozivásznon csodás. William el sem hiszi szerencséjét, amikor véletlenül másodszor is találkoznak. Ezt már nem szabad annyiban hagyni! Lassan megismerik egymás életét, amely meglehetősen szokatlan a másik fél számára. Mivel Annát mindenhova szenzációhajhász újságírók hada kíséri, kapcsolatuk nem sokáig marad titokban. Hamarosan feltűnik a színen a színésznő barátja, korántsem barátságos szándékkal...
Egy igazi, hamisítatlan angol romkom vígjáték, "a" romantikus este a csajoddal, vagy a pasiddal a 'tetőn ;)

Az esemény Facebook-oldala ide kattintva érhető el.
Időpont: 2016. július 11. 21:00
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€


Csütörtökön francia hangulat lesz a tetőn, hiszen a French National Day tiszteletére egy különleges eventtel készülünk – érkezik a Lost in Rio. Jean Dujardin és Louise Monot nem tréfál, ha igazán fordulatos történetről van szó, amit megkoronáz 1967 Riója is. Az egzotikus tájak és a hajsza egy második világháborús náci ügynök után már önmagukban is garantálják a totális látványorgiát, azonban nem is lenne igazán francia az est, ha nem bukkanna fel egy trés jolie hölgy, hogy segítségére legyen a főhősnek a nyomozásban.

Időpont: 2016. július 14. 21:00
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10 igaz történeten alapuló film

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Lake Mungo [2008]

Viszlát, és kösz a halakat!