Trailer-mustra: The Purge: Election Year / Sausage Party / Personal Shopper

The Purge: Election Year

Újra legális lesz egy éjszakán át, 12 órán keresztül bármiféle bűnözés. Nem gondoltam volna annak idején, hogy a The Purge megél egy harmadik részt, attól függetlenül, hogy kellő potenciál van a sztoriban. Az első rész egy home invasion thriller-horror volt, míg a másodikban már kimentünk az utcára, a nagyvárosba, és páholyból nézhettük, mi zajlik ezen a bizonyos éjszakán. Ugyanúgy James DeMonaco rendezi a filmet, amelynek főszereplőjét Frank Grillo alakítja, akinek elsőszámú feladata, hogy megvédje a szenátort (Elizabeth Mitchell). Igen ám, de közeleg a Megtisztulás. A filmet július 1-től vetítik az amerikai mozik.
 


Sausage Party

Egy korántsem szokványos animáció, de pont ettől tűnik érdekesnek az amúgy felnőtteknek szabott darab: a történet szerint a kaják egész "életükben" arra várnak, hogy hazavigyék őket. Azonban a főszereplő kolbász rádöbben arra, hogy mi is történik velük azután, így próbál lázadást kelteni a többiek között. Nem semmi nevek adták a hangjukat a filmhez: Paul Rudd, James Franco, Seth Rogen, Kristen Wiig, Salma Hayek, Edward Norton, Danny McBride, Jonah Hill, Craig Robinson - igen, jó pár név amolyan biztosíték arra, hogy nagyon elszállt dolgokat láthatunk, hallhatunk a Sausage Party-ban.
 


Personal Shopper

Olivier Assayas írta és rendezte ezt a thrillert, amelyben Kristen Stewart, foglalkozása szerint egy bizonyos hírességnek vásárol ruhákat. Nem rajong különösebben munkájáért, de ezzel kell beérnie. Ikertestvére meghal, ő pedig innentől különös üzeneteket kap, amelyek nagy valószínűséggel a túlvilágról érkeznek. Bár nem hemzseg ismertebb nevektől a film, sőt, Olivier Assayas sem kimondottan az a rendező, akire azonnal felkapjuk a fejünket, mindenesetre a Personal Shopper előzetese érdekes, úgyhogy ha itt lesz az ideje, kapni fog egy esélyt.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]