Sunday NEWS: Folytatódik az amerikai Tetovált lány, élőszereplős Pinokkió, Radcliffe pedig a GTA atyját fogja alakítani

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Mégis folytatják az amerikai Tetovált lányt, de nem lesz belőle trilógia: A lány, aki a tűzzel játszik és A kártyavár összedől egyetlen filmben lesz összegyúrva, ami valljuk be, nem is olyan rossz ötlet. Tekintettel arra, hogy a két folytatás egy, összefüggő sztorit képez, és bőven tartalmaz időhúzós jeleneteket.

Jön a Need for Speed 2. De mivel anyagilag nem durrant akkorát az első rész, így a folytatásban jó pár kínai helyszínen fognak zúzni majd a szereplők.

A 22 Jump Street vége főcímben ellőtt jelenetek mindegyike hivatalos. Ez annyit jelent, hogy bár nem ebből fognak választani a 23 Jump Street-re, de úgy kell rájuk tekinteni, mintha megtörténtek volna. A harmadik részhez egy egészen új sztorival fognak előállni.

Érkezik a Grand Theft Auto-film. De nem a játék alapján, hanem annak hátteréről, méghozzá jogi procedúrák állnak majd a központban. Sam Houser-t, a GTA atyját Daniel Radcliffe fogja alakítani.

Heti élőszereplős Disney-terv: Pinokkió. Hát, oké...

Ed Skrein lesz Ajax, a Deadpool-film gonosza.

Brad Bird elkezdte írni a Hihetetlen Család folytatását. Ebből még mostanában nem lesz film sajnos, pedig az első rész meglehetősen jól sikerült anno.

David Ayer kitolta a twitterre a Suicide Squad csoportképet.

Nem dobták ki a kukába mégsem a The Dark Tower-filmet, amely ugye egy Stephen King adapcáió lenne. Egészen pontosan filmekről lenne szó, na meg mellette nyomatnának egy sorozatot is belőle, amolyan mellékágnak, és így együtt építenék ki az univerzumot.

Már tuti, hogy Joseph Kosinski fogja rendezni a Tron 3-mat is. Olivia Wilde is visszatér.

Megkapaszkodni: érkezik A csaj nem jár egyedül-remake.

Nem halt el a Logan's Run remake sem, de mivel Ryan Gosling anno lelépett a fedélzetről, így a mostani tervek szerint női főszereplővel szeretnék újragondolni a filmet.

Kevin Feige, a Marvel atyaúristene elárulta, hogy az újragondolt Pókember 15-16 év körüli lesz. Középiskolás évek, valamint olyan történetek lehetősége, amivel eddig nem próbálkoztak a korábbiakban.

A Warner szeretné James Wan-ra bízni az Aquaman rendezését. Horrorfilmekből Furious 7, majd irány a képregényfilmek világa? Egyelőre még nem tudni, Wan hogy áll a dologhoz.

ELŐZETESEK

Human Centipede 3. - Ezúttal még többen képezik majd az emberi százlábút, ráadásul egy börtönben.
Hot Pursuit - Avagy magyar címén: Csábítunk és Védünk. Reese Witherspoon és Sofia Vergara akció-komédiája. Ez már a második előzetes amúgy.
Me and Earl and the Dying Girl - Főszereplőnk összebarátkozik egy leukémiás lánnyal, mert a szülei erre kényszerítették. Dráma a köbön. Zsebkendőt majd bekészíteni!
Entourage - A Törtetők harmadik trailere is befutott.
Burying the Ex - Ha a volt barátnőd feltámad a sírból, és közben te már másik lánnyal jársz, jobb, ha menekülsz.
Sinister 2 - Az első rész egy nagyon fasza horrorfilm volt, és bár a folytatás előzetese nem túl meggyőző, de nyilván majd meglessük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]