Sunday NEWS: Sok régi ismerős a Mallrats-folytatásban, Transformers-univerzum épül, valamint Southpaw és Spectre előzetesek jöttek

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Kevin Smith jó pár ismerős arcot meggyőzött a Mallrats 2-höz: Jason Lee, Shannon Doherty, Jason Mewes, Michael Rooker, de még Stan Lee is rábólintott a dologra.

A jelenleg is előkészület alatt álló Péntek 13-filmben elvileg megfogják magyarázni Jason halhatatlanságát.

Charlotte Gainsbourg (A nimfomániás) aláírt a Függetlenség Napja 2-re.

Steven Spielberg fogja rendezni a Ready Player One című regény filmváltozatát.

Vincent D'Onofrio-t szeretnék A hét mesterlövész remake rosszfiújának.

Jesse Eisenberg, mint Lex Luthor.

Teljes mértékig CGI-animációs filmet kapnak a Hupikék Törpikék. A félig élőszereplős filmek koncepcióját nem folytatják tovább.

Idris Elbát pletykálják a Star Trek 3 főgonoszának.

Joss Whedon ugye elhagyja Marveléket az Avengers második része után, így a záró epizód, a ketté szedett Infiniti War 1-2 rendezője a Winter Soldier párosa, Anthony és Joe Russo lettek, immár hivatalosan.

Nem tettek le a Freddie Mercury életrajzi filmről. Arról már régebben volt szó, hogy Sacha Baron Cohen alakítaná az énekest, de most kiderült, hogy nem csak szerepelni fog a filmben, hanem a producere, a rendezője és az írója is lenne egyben.

Matt Holloway és Art Marcum írják a Földönkívüli zsaru remake (!!!!!!!) forgatókönyvét. Ők írták például az első Vasembert is.

Eleged van a Transformers-filmekből? Szar ügy. A stúdió ugyanis nem pusztán új trilógiát akar, de egy saját univerzumot. Spin-off filmek és amit akartok. Ajjaj...

Kijött a Southpaw-előzetes, amelyet a Training Day és az Equalizer (utóbbi valamiért nem jó referencia, de én azért megemlítem, hiába nem olyan jó film) rendezője, Antoine Fuqua dirigál, valamint a Sons of Anarchy atyja, Kurt Sutter ír. Főszerepben a nagyon durván kinéző Jake Gyllenhaal.



De Bond is megkapta a maga előzetesét. A Spectre trailere nagyon erősen darkos tónussal bír, beszippant és elég hatásos, de ugye egy előzetesnek ez a dolga. Mindenesetre kíváncsian várjuk az új Bond-filmet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]