Sunday NEWS: DiCaprio 24 szerepben egyszerre, Ford újra Szárnyas Fejvadász lesz, és a Robin Hood univerzum is építkezik

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




DiCaprio 24 szerepben egyszerre? A The Crowded Room főszereplőjeként fog feltűnni, amelyben Billy Milligant fogja alakítani, aki a hetvenes években rablás és többszörös nemi erőszak vádjával került bíróság elé. Billy személyiségzavarral küzdött, összesen 24 identitása volt, és - megkapaszkodni - ezt sikeresen tudta használni a bíróság előtt.

Neill Blomkamp szerint az új Alien-film inkább az első és a második részhez lesz majd szorosabban köthető. Sigourney Weaver visszatér, de ezzel a filmmel szeretné méltón elbúcsúztatni Ripley karakterét.

Harrison Ford visszatér a Blade Runner 2-ben, a rendezői székbe pedig Denis Villeneuve-t (Prisoners) szeretnék megnyerni.

Rooney Mara elmondása szerint semmiféle The Girl Who Played with Fire-film nem fog vele készülni. Akkor erről ennyit?

Arnold Schwarzenegger egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az új trilógiát elindító Terminator Genesys után már csak egy filmben fog szerepelni, a harmadikban már nem lesz látható.

A Teenage Mutant Ninja Turtles írója fogja körmölni az új Tomb Raider forgatókönyvet. A stúdió valami ízig-vérig kalandfilmet szeretne összehozni Lara Croft kalandjából.

Körvonalazódik a Snow White and the Huntsman folytatása, a The Huntsman. Kristen Stewart nem fog szerepelni, helyette lesz Jessica Chastain, Charlize Theron, valamint Emily Blunt.

Már forog a Creed, ami ugye a Rocky spin-off, és Apollo Creed unokájáról fog szólni.

Jack Huston-t szeretnék A holló remake főszerepére.

Útjára indul a Robin Hood univerzum. Három film, kezdve egy eredettörténettel, később pedig mindenféle spin-off is szóba jöhet. Természetesen darkos hangulattal, ahogy azt szokás.

83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy, a Star Trek legendás Spockja. Ez volt az utolsó tweetje: "A life is like a garden. Perfect moments can be had, but not preserved, except in memory.  LLAP"

Nyugodjon békében!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Közelebb / Closer [2004]

Péntek 13 / Friday the 13th [2009]