Sunday NEWS: Pegg is írja a Star Trek 3-at, 2018-ig nem lesz The Raid 3, megvannak az X-Men: Apocalypse fiatal szereplői

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Simon Pegg is besegít a Star Trek 3. forgatókönyvébe.

Scorsese új filmjének, a Silence-nek munkálatai pár nap múlva kezdődnek Tajvanban.

Gareth Evans elárulta, hogy 2018. előtt semmiképp ne számítsunk The Raid 3-ra.

Augusztusban kezdődik a Resident Evil: The Final Chapter forgatása.

A DreamWorks nyilatkozata szerint eljött a pont, hogy visszavegyenek az animációs filmjeikből. Évente kettő érkezik, egy folytatás, egy pedig eredeti ötlet. Így például a How To Train Your Dragon 3. csak 2018-ra esedékes.

Megerősítették, hogy Kaya Scodelario lesz a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales női főszereplője, valamint, hogy februárban kezdik a forgatást.

Igen, készül A massza remake, a rendező pedig Simon West (Expendables 2) lesz.

Larry Charles, a Borat, a Brüno és a Diktátor legújabb vígjátékában, az Army of One-ban Nicolas Cage ered Bin Laden nyomába.

Az első kép a The Revenant-ból, amelyen DiCaprio nagyon lőni akar.


COMIC-BLOKK

Még az sem kizárt, hogy Batman feltűnik a Suicide Squad-filmben.

Guillermo Grispo, a Batman v Superman rendezője elejtett néhány infót a két szuperhős közti nagy csatajelenetről, mégpedig, hogy próbálnak minél realistább harcot összehozni.

Jeff Nichols lelépett az Aquaman-film rendezői székéből, helyére a 300 - Rise of an Empire direktorát, Noam Murro-t szemelték ki.

Oscar Isaac nyilatkozta a következő X-Men-film kapcsán, hogy karaktere, Apocalypse nem lesz 100% CGI. A technikai megoldásokkal csak rásegítenek itt-ott a páncéljára.

És ha már X-Men: Apocalypse: a héten kiderült, kik fogják a fiatalabb karaktereket megformálni. Jean Grey szerepében Sophie Turner (Game of Thrones), Küklopsz szerepében Tye Sheridan (Joe, Mud) lesz látható, míg Ciklont Alexandra Shipp (House of Anubis) fogja megformálni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Egyhelyszínes filmek

Stephen King: Az / It [1990]