Sunday NEWS: Forog a Spectre és a The Hateful Eight, Gosling szellemeket irtana, Abrams alacsony költségvetésű sci-fit készít

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.



J.J. Abrams alacsony költségvetésű sci-fit készít a Sony-nak. A produceri teendőkért lenne felelős, míg a terepen Chris Alender dirigálna.

Gina Carano is feltűnik a Kickboxer remake-ben.

A hét elején elkezdődött a 24. Bond-film, a Spectre forgatása.

David O. Russell következő filmje a "Csodálatos Felmosó" feltalálójáról szól majd, Joy Manganoról. Jennifer Lawrence már alá is írt a szerepre. Apját Robert De Niro alakítja, férjét pedig Edgar Ramirez.

Jonathan Frakes szeretné rendezni a Star Trek 3-at. Frakes rendezett már régi Trek-epizódokat, sőt, a sorozatban és a korábbi filmekben is feltűnt Riker szerepében.

Japánban is elkezdtek dolgozni egy Godzilla-filmen, mondván, hogy ők majd megmutatják, milyen is az.

Natalie Portman lépett a Jobs-film fedélzetéről.

Jeff Daniels viszont beszállt a Jobs-filmbe, méghozzá  John Sculley, az Appla egykori vezérigazgatójának szerepében láthatjuk.

A Skull Island címe mostantól Kong: Skull Island, valamint 2016. novemberéről 2017. márciusára eltolták a bemutatót.

Miami Vice reboot. Több szót nem is érdemel.

A Sony animációs Super Mario Bros. filmet tervez.

John Lee Hancock (Saving Mr. Banks, The Blind Side) rendezi a McDonald's-filmet.

Eltolták a Kung Fu Panda 3. premierjét jövő decemberről 2016. márciusára. Senki nem akar versenybe szállni a Csillagok Háborújával.

Hivatalosan is elkezdődött a The Hateful Eight forgatása, Samuel L. Jackson a twitterén tett közzé egy képet ezzel kapcsolatban.

Mad Max: Fury Road előzetes. Tedd ki nagyba, dőlj hátra, majd a végén keresd az állad!



COMIC-BLOKK

A Sony Ryan Gosling-ot szeretné a The Sinister Six főszerepére. A színész viszont jobban szeretne szellemeket írtani a Ghostbusters újragondolásban, amelyben ugye női főszereplők lesznek, de reméli, hogy valami helyet neki is találnak.

Kiderült, Jason Momoa négy filmben alakítja Aquaman-t.

Al Pacinónak annyira bejött a Galaxis őrzői, hogy már tárgyal a Marvel fejeseivel, milyen szerepet lehetne neki kanyarintani valamelyik zupahíró-filmben.

Joss Whedon utolsó Avengers-rendezése az Age of Ultron lesz. A két részre szedett folytatást, az Avengers: Infinity War Part 1 és az Avengers: Infinity War Part 2 már más rendező kezében lesz.

Martin Campbell (Zöld lámpás) dolgozza fel a Sebastian X képregényt. A történet szerint a főhős agyába egy veszélyes terrorista emlékeit ültetik, majd így kell beépülnie annak csoportjába, hogy megakadályozzon egy merényletet.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

A 9. szalag / Session 9 [2001]