Deadpool figura és képregény nyereményjáték - by Fantasmania

Mert a nyereményjátékokból sosem elég: ahogy az lenni szokott, a Fantasmania Online Játékbolt egy újabb játékra invitál meg titeket, ezúttal pedig Deadpool a téma!


Október 24-én kezdődik a játék, ingyenes a részvétel és egy könnyű űrlapot kell kitölteni. A nyertes választhat, hogy a 10cm-es extra-mozgatható Deadpool figurák közül neki a klasszikus piros Deadpool vagy a szürke X-Force Deadpool figura tetszene jobban. Mindkét figura akciósan kapható játék ideje alatt! Itt vannak a Marvel és DC szuperhős figurák közt.

A játékosok a nyereményjáték Facebook kiírásához kommentelve tudják jelezni, hogy melyik Deadpool figurának örülnének jobban.


Ez a lépés nem kötelező, de előnyös, mert aki: 1. lájkol minket, 2. kommenteli, hogy melyiket szeretné és 3. megosztja a képet, annak esélye lesz a bónusz nyereményre is, ami egy magyar Deadpool képregény a Marvel+ sorozatból (22. szám).

A Deadpool képregények pedig szintén kaphatóak a Fantasmania.hu Játékbolt új képregény kategóriájában, itt.


A válaszoka 10 napig, november 3. csütörtökig várjuk. Biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így 7. után várható az eredményhirdetés.

Mindenkinek jó játékot és sok szerencsét kívánok!

1 megjegyzés:

Regisztráció nélkül is hozzászólhatsz a bejegyzéshez.

Üzemeltető: Blogger.