Trailer-mustra: Batman v Superman: Ultimate Edition / Sharknado 4 / Marauders

Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition

A bővített, három órás anyag kapott egy előzetest, hiszen a nyáron kiadják. Én magam nem láttam még a filmet, mindenesetre ha úgy alakul, hogy végül bepróbálom, könnyen meglehet, hogy akkor már kapásból ezzel a verzióval próbálkozom meg. Meg kell hagyni, hogy a sok-sok elrettentő kritika ellenére azért képesek olyan előzetest összehozni, ami önmagában baromi jó - mondom ezt én, aki nem látta, aki viszont igen, annak lehet, hogy poszttraumatikus stresszt okoznak az alábbi képkockák.



Sharknado 4: The 4th Awakens

Sokan lehet meglepődnek, hogy már a negyedik részét tapossa ez a borzalom, de emlékszem, hogy a másodikat a tévépremier másnapján már szinkronnal adták itthon. A Sharknado-filmeknek is megvan a maga közönsége, és elismerem, hogy "jobb", mint bármelyik Asylum-produkció, de a nívó és ez még nagyon távol áll egymástól. Mindenesetre Tara Reid és Davis Hasselhoff is visszatérnek, de feltűnik Gary Busey is. A premier július 31.

Na jó, azt el kell ismerni, hogy ez az alcím zseniális, konkrétan felröhögtem, amikor kimondtam magamban.



Marauders

Úgy tűnik, ez a Trailer-mustra nem egy kimondottan minőségi csokor, a Marauders ugyanis nem néz ki valami jónak. Főszerepben Bruce Willis, akinek ez a film tökéletesen beleillik mostani portfóliójába. Mellette Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) is feltűnik, a történet szerint pedig egy bankrabló csoportot próbál levadászni, akiknek a pénzszerzésnél sokkal komolyabb terveik vannak. Az előzetes pedig magáért beszél - sajnos.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Stephen King: Az / It [1990]