A Budapest Rooftop Cinema heti programja

A nyár kitart, a Budapest Rooftop Cinema pedig két szuper programmal is készül az EB szünnapokra. Június 28-án, kedden este a csütörtöki teltházas vetítést követően az Eredet hősei visszatérnek, hogy még egy este álomba ringassák a Corvin Club tetőteraszára összegyűlteket. A fajsúlyosabb mozi után a szervezők június 29-e szerdára igazi könnyed mulatsággal készülnek – a mozirajongók a nap végén Bud Spencer és Terrence Hill két filmjével engedhetik le a gőzt: a Kincs, ami nincs és a És megint dühbe jövünk garantálja a jó hangulatot!


EREDET

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) az ipari kémkedés legzseniálisabb bűnözője, aki mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata az álomfázisba jut, ő belopózik az elméjükbe, és hozzáfér a legtitkosabb információkhoz is. Saito (Ken Watanabe) visszautasíthatatlan és életveszélyes ajánlattal keresi fel. Egy gondolatot kell elültetnie a haldokló milliárdos, Maurice Fisher (Pete Postlethwaite) tudatalattijába úgy, hogy a célszemély halálos védelmi rendszerrel felvértezett elméje ne kaphassa el. Legjobb emberét, Arthurt (Joseph Gordon-Lewitt) bízza meg a csapat összeállításával.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.
Időpont: 2016. június 28. 21:00
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€



KINCS, AMI NINCS és a ÉS MEGINT DÜHBE JÖVÜNK

Gyerekkorunk két szuperhőse akár hajóskapitányként, kincskeresőként, akár csúcsszuper fakabátként lendül akcióba, a hatalmas, csattanós taslik és a humorbombák garantáltak. Az első moziban Bud Spencer és Terrence Hill egy trópusi szigeten elveszett kincsek nyomába ered, majd a napfényes Miamiban találják magukat, ahol a szerencsebarlangok elvetemült vezérét fülelik le.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.
Időpont: 2016. június 29. 21:00
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

Stephen King: Az / It [1990]