Sunday NEWS: Előbb jön a M:I 5, Chris Pratt lehet Indiana Jones, és megvannak az új Szellemírtók

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Előbb jön a Mission: Impossible 5. Úgy tűnik, beijedtek a szintén decemberben érkező Star Wars-tól, így jócskán előre hozták, méghozzá július 31-re.

Chad Stahelski és David Leitch. a John Wick rendezőpárosa dirigálhatja a Cowboy Ninja Viking című filmet. A történet szerint a főszereplőnek három személyisége van, mindhárom arcát más-más színész fogja alakítani. Ebből az egyik, mint kiderült, Chris Pratt lesz.

És ha már Chris Pratt: Indiana Jones reboot. Valószínűleg újrakezdi a stúdió, Ford nélkül, de új arccal, tiszta lappal, Pratt-tel a címszerepben.

2017-ben érkezik ugye a Star Wars: Episode VIII., majd 2019-ben az Episode IX., a trilógia darabjai között pedig kapjuk majd a spin-off filmeket. Így tehát jövőre jön az első, és még az sem kizárt, hogy egy eddig nem látott karaktert fognak nekünk bemutatni.

Luke Evans is otthagyta A holló remake stábját. Csak nem akar összejönni az a film.

A DreamWorks innentől kezdve évente két animációs filmmel fog jönni: egy folytatás és egy eredeti ötlet. Így fog kinézni az elkövetkezendő néhány év: Kung Fu Panda 3 [2016 március], Trolls [2016 november], Boss Baby [2017 január], The Croods 2 [2017 december], Larrikins [2018 február], How to Train Your Dragon 3 [2018 június].

Liam Hemsworth-öt szeretnék A függetlenség napja 2. főszerepére.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon. Tudod, kik ők? Az új Szellemírtók. Sajnos nem vicc. De legalább Dan Aykroyd elégedett. És ez sem volt vicc.


COMIC-BLOKK

Áprilisban kezdik a Captain America: Civil War forgatását.

James Gunn nagyban írja a Guardians of the Galaxy 2 forgatókönyvét, és akkor innen spoiler, ha nem láttad az első részt: Gunn nem tartja kizártnak, hogy Groot végül Baby Groot marad.

Az Ant-Man magyar címe: Ant-Man. Ki is jött a magyar nyelvű előzetes.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Beware the Slenderman: Az internet réme életre kel [2016]