HÍRes hármas #4

Duke Nukem adaptáció jöhet? John Cena főszereplésével megvalósulhat a projekt. Való igaz, a játékfeldolgozásokkal jó párszor befürödtünk, és nem csoda, ha valaki full szkeptikusan áll hozzá egy ilyen hírhez, mindenesetre kíváncsi leszek a fejleményekre. Egyenlőre sem író, sem rendező, annyit tudni, hogy a Paramount egyik alstúdiója felelne a filmért.


Kamu volt a Dundee-előzetes. Bár sokan sejtették, de mégis elegen bevették a dolgot, miszerint elkészül a Krokodil Dundee-filmek folytatása, Danny McBride főszereplésével, a hozzá hasonló tapló humorral keresztezve - és még Chris Hemsworth is feltűnt benne. Mint kiderült, az előzetes csak kamu, az egész nem több egy túrista csalogató projektnél, amelyet a Tourism Australia szervezett meg.



Elkészülhet a klasszikus Robotzsaru folytatása. Az első filmet szeretjük, a folytatásokat már kevésbé. A 2014-ben készült újragondolást jobb elfelejteni, ám az 1987-es film egyik írója, Ed Neumeier elejtett pár mondatot arról, hogy jelenleg egy forgatókönyvön dolgozik, amely az első rész után veszi fel a fonalat. Sok mindent nem árult el, de van rá esély, hogy összejöjjön egy igazi old school RoboCop élmény.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Közelebb / Closer [2004]

Halálos hallgatás / Dead Silence [2007]