Trailer-mustra: Jack Reacher: Never Go Back / The War on Everyone / American Pastoral

Jack Reacher: Never Go Back

Az első résszel teljesen jól elvoltam, és bevallom a második rész előzetese sem lohasztotta le a kedvem. Reacher tehát visszatér, ezúttal a Véres gyémánt rendezője által. Reacher jobbkeze Cobie Smulders lesz, főhősünk pedig egy besározott katona ügyében segédkezik, aztán természetesen kiderül, hogy valami sokkal nagyobb dolog lappang a háttérben. A film októberben debütál.



The War on Everyone

A kálvária és A guardista rendezőjének, John Michael McDonaugh-nak következő filmjében Michael Peña és Alexander Skarsgård egy korrupt zsarupárost alakít, akik rendszerint bűnözőket zsarolnak meg. Legújabb célpontjukkal azonban nem kellett volna kikezdeni. Az van, hogy ez a film teljes mértékig várós lett a trailer alapján - mondjuk a már két felsorolt produkciója miatt McDonaugh-tól szinte bármi jöhet. Szeptembertől lehet nézni odakint, talán nálunk sem tökölnek vele sokat.



American Pastoral

Ewan McGregor rendez! Ahogy az sok ilyen esetben lenni szokott, a főszerepet is magára osztotta - és ezzel nincs is semmi baj. A film Philip Roth könyvéből készült, ehhez John Romano (Lincoln Lawyer) rittyentett forgatókönyvet. A hatvanas évek Amerikájában járunk, amikor is egy jómódú család lányát meggyanúsítják, köze volt egy robbantásos merénylethez. McGregor filmje ősszel, októberben fut be a mozikba, kíváncsi leszek, mihez kezd a kamera másik oldalán.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Stephen King: Az / It [1990]