Sunday News - 24. hét

Újfent megvalósulni látszik a Beverly Hills-i zsaru 4. Ezúttal Adil El Arbi és Bilall Fallah lettek megbízva a rendezéssel, akik eddig low budget mozikat forgattak. Eddie Murphy viszont csak úgy vállalja el, ha jó lesz a forgatókönyv. Furcsa ezt az ő szájából hallani, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle.


Ugyan már a múlt hónapban kijött a hír, de hozzám valamiért csak most jutott el, de folytatást kap az elmúlt évek egyik legjobb kamaradarabja és egyben legjobb sci-fije, ez pedig (gondolom már mindenki kitalálta) a The Man from Earth. Az alcím Holocene, John Oldman visszatér, és a rendező is marad. Sajnos az első rész írója, Jerome Bixby már elhunyt, a forgatókönyvet ezúttal a rendező, Richard Schenkman és Emerson Bixby (Dead End 1985) veti papírra.

A helyzet az, hogy Shrek újabb visszatérése nem kizárt, bár ez még nagyon a jövő zenéje. Én még az első kettőt kedveltem, sőt, az elsőt kifejezetten szerettem, de utána nagyon megfáradt a sorozat, amit még a Csizmás Kandúr sem tudott feldobni.

Keith Stanfield (ő volt Snoop Dogg a Straight Outta Compton-ban) is csatlakozott a Death Note újragondoláshoz. Keith Stanfield, a Lazarus-hatás című horror írójára lett bízva a szkript, amely teljes egészében az eredeti alapanyagra épül majd. Ráadásul a The Guest rendezője fogja vezényelni a produkciót.

Egyre biztosabb, hogy elkészül a Roland Emmerich-féle Csillagkapu-reboot.


Ahogyan a Démonok között első részéhez is készült egy spin-off (Annabelle), úgy a folytatásból is kiemelnek egy karaktert, aki különálló mozit kap. Ez a figura pedig az a bizonyos apáca (no spoiler, én még nem láttam). James Wan producerként felügyeli a filmet, David Leslie Johnson ír, ám rendezője még nincs a filmnek.

Közben kiderült a női Ocean's Eleven címe: Ocean's Eight. Kicsit tehát csonkítottak a létszámon.

Anthony Mackie alakíthatja Johnnie Cochran-t, a híres ügyvédet, aki többek között O.J. Simpson-t is védte. Reméljük, a Chewbacca-védelmet kihagyják, haha!

Simon Templar, vagyis az Angyal újra filmvászonra kerül. Annak idején a régi-régi sorozatban Roger Moore keltette életre, később a kilencvenes években Val Kilmer főszereplésével készült róla egy egész estés film, most pedig újra tervezőasztalra került a projekt.

2019 decemberére érkezik a Broadway-musical alapján készülő Wicked-film, Stephen Dalry rendezésében.

Decemberben érkezik a Netflixre a Trollhunters című animációs sorozat, amelynek útját Guillermo Del Toro egyengeti. Most bejelentették a három főszereplő szinkronhangját: Anton Yelchin, Ron Perlman és Kelsey Grammer.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Marrowbone előzetes: Az Árvaház írójának horrorja