Sunday NEWS: A Godzilla rendezőjétől jön a Star Wars spin-off, Kevin Smith folytatja a Mallrats-t, de a Blade Runner 2 is készülőben

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Rogue One címmel fog érkezni 2016 december 16-án az első Star Wars spin-off. Egyelőre nem tudni, kiről fog szólni, de ami biztos, hogy Gareth Edwards, a Godzilla és a Monsters rendezője fogja dirigálni. És innentől kezdve félek is a filmtől. Na nem csak ezért, bár tény, hogy ez is nyomós indok lenne, de a forgatókönyvet a Bölcsek Kövére 2. írója fogja elkövetni. Ajjaj.

És ha már Star Wars-hírek: az Episode VIII-ból Rian Johnson (Looper) nem csak rendezőként, de íróként is kiveszi a részét. A bemutató pedig 2017 május 26, avagy a New Hope 40. születésnapján. Plusz egy nap, de ez mellékes.

Ezzel pedig tolódott a Fantastic Four 2. premierje. Elvileg 2017 június 2-én jött volna, de beijedtek a Star Wars-tól, így egy héttel eltolták a premiert. Micsoda megfutamodás.

Kevin Smith nem csak a Clerks harmadik részével bővítené folytatásai sorát, de még a Mallrats 2-re is van esély.

Sam Strike lesz a fiatal Leatherface, a Leatherface című filmben, amely mint kitalálható, Leatherface fiatalkori éveit helyezi középpontba.

Mégis jön a férfi Szellemírtók... Tudjátok, amelyben Channing Tatum is részt vesz. Mégpedig a Captain America: The Winter Soldier rendezőpárosától.

Genndy Tartakovsky lelépett a Popeye fedélzetéről, mert nem egyezett az elképzelése a stúdióéval.

Tim Burton tovább süllyed? Ha egy élőszereplős Dumbó-film ezt jelenti, akkor igen.

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor ősszel forog a Tron: Legacy folytatása.

Blade Runner 2? Igen, lesz. Harrison Ford visszatér, a rendező viszont ezúttal Denis Villeneuve (Prisoners) lesz.

Jön a Murder on the Orient Express remake. Ezúttal repülőn. Nem tudom, mi baja van mostanában Hollywoodnak a vonatokkal, hiszen a Fincher-féle Hitchcock-remake, az Idegenek a vonaton is repülőre lesz helyezve.

Előzmény lesz az új Kör-film. A rendező pedig F. Javier Gutiérrez.

Ha lehet hinni Schwarzeneggernek, a Terminator: Genisys népszerűsítése után, feltehetőleg ősszel már forog is az új Conan-film.

Ben Foster lehet az új Dan Brown-regény adaptáció, az Inferno gonosza.

Bruce Campbell úgy döntött, összehozza a horrorikonokat egy filmbe. 2007-ben jött ki a My Name is Bruce, amelyben emberünk saját magát alakította, ennek folytatása, a Bruce vs. Frankenstein pedig ezidáig csak lógott a levegőben. Most bejelentette, hogy elkészül, és amolyan Expendables horrorverzióval lesz dolgunk: ismert horrorfilmek emblematikus színészei bukkannak majd fel a filmben.

Jövő tavasszal jön a Zoolander 2. Ezzel a képpel megspékelve jött ki a hír.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Péntek 13 / Friday the 13th [2009]