Sunday NEWS: Fincher és Affleck Hitchcockot dolgoz fel, csúszik az Avatar 2, Tom Hardy pedig lelépett a Suicide Squad-ból

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.






David Fincher és Ben Affleck a Gone Girl után újra együtt dolgozik. Ezúttal Hitchcock: Idegenek a vonaton című filmjét dolgozzák fel, vonat helyett azonban repülőre helyezik át a témát. A forgatókönyvet a Gone Girl írónője, Gillian Flynn fogja lekörmölni.

Jó hír azoknak, akik várják a Twin Peaks folytatását: Cooper ügynök visszatér, természetesen Kyle MacLachlan alakításában. Ha az évad sikeres lesz, nem állnak meg, valamint az összes részt David Lynch fogja rendezni.

Danny Boyle és Alex Garland megszeretné csinálni a 28 nappal később harmadik részét, amely a 28 hónappal később címet viselné.

És ha már Garland: nem valószínű, hogy lesz Dredd 2.

2016. helyett csak 2017-ben jön az Avatar 2.

Hamarosan kezdődik a Teenage Mutant Ninja Turtles 2. forgatása, jövő nyáron pedig ugye mozikba is küldik.

A Poltergeist remake-ben főszerepet vállalt Sam Rockwell szerint az újragondolás nem thriller lesz, hanem egy kaland- és gyerekfilm keveréke.

Kezd feltámadni hamvaiból az Escape From New York remake. A stúdió megint elkezdett vele foglalkozni, így hamarosan kezdik összetoborozni a stábot.

COMIC-BLOKK

Tom Hardy kiszállt a Suicide Squad-ból, helyét Jake Gyllenhaal veszi át.

Henry Cavill szerint a Batman v Superman: Dawn of Justice nem lesz két részre vágva.

A Fox egyik góréja szerint az idén bemutatásra kerülő Fantastic Four reboot "egy rakás szar" lesz. Mindeközben Matthew Vaughn producer szerint kellemes szórakozásnak ígérkezik. Na most akkor mi van?

Mivel a Sony nem nagyon tud mit kezdeni a Pókemberrel, lévén, hogy a második rész nem robbantott kasszát és a kritikusok sem szerették, így ha sikerül megegyezni a Marvellel (részesedés, kreatív kontroll), akkor a karakter feltűnhet az Avengers: Infinity Part I-ben. És ez nem Andrew Garfield-ot fogja jelenteni, hanem egy (már megint) teljesen új Pókembert, viszont eredettörténet nélkül, mivel az már mindenkinek a könyökén jön ki.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Top 10: Egyhelyszínes filmek

Stephen King: Az / It [1990]