Sunday NEWS - 28. hét

Megérkezett Pennywise, az első hivatalos kép az IT remake-ből:


Tarantino a héten megint arról beszélt, hogy összesen 10 filmet akar rendezőként maga mögött hagyni. Oké, tudjuk, felfogtuk idén is.

Alakul az a bizonyos Fűrész reboot. A Saw: Legacy címen futó projekthez ugyanis találtak rendezőket, méghozzá Michael és Peter Spierig, a Daybreakers és a Predestination filmek alkotóit. És bizony a következő Fűrész jövőre már érkezik is.

Sigourney Weaver szerint a Neil Blomkamp-féle Alien-filmben Ripley története végleg lezárul.

Kate Winslet és Justin Timberlake is szerepelni fog Woody Allen jövőre érkező filmjében Juno Temple és James Belushi mellett.

Christopher Lambert szerint igen is esélyes a Mortal Kombat 3.

Daisy Ridley és Mark Hamill feladata a Star Wars 8 forgatásán a héten véget ért.

Újra tombol a Pokemon-láz, és ez nem csak a Pokemon Go játéknak tudható be, hanem felütötte a fejét a hír, miszerint lesz élőszereplős filmváltozat.

Még egy Young Adult... Jennifer Yuh Nelson fogja rendezni az Alexandra Bracken által írt könyvtrilógia filmváltozatát, amelyben egy titokzatos kór támadja meg a tizenéves fiatalokat.

Az Universal Monster Universe újabb taggal bővült: Javier Bardem lesz Frankenstein teremtménye. Még a végén meg kell nézni!

Angourie Rice is feltűnik a Spider-Man: Homecoming-ban.

Hivatalos: Chris Hemsworth visszatér a Star Trek szériába, méghozzá a negyedik részben fog újra feltűnni. Az első filmben már feltűnt egy röpke szerepben, mint Kirk apja.

Befutott egy poszter a Rogue One - A Star Wars Story-hoz is pénteken.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]