Sunday News - 26. hét

A héten elkezdődött a Stephen King-féle IT remake forgatása. Andy Muschietti (Mama) hozza tető alá a projektet, amelyben Bill Skarsgard lesz Pennywise.


2018-ban érkezik a Pacific Rim 2. Az alcím még mindig Maelstrom, a premier napja pedig február 23.

De egy másik folytatás is érkezik ebben az évben: a Rontó Ralph 2 is végül zöld utat kapott. Az első rész kellemes meglepetés volt, reméljük a második rész minimum azt a színvonalat hozza.

Vinnie Jones is feltűnik a Kingsman második részében.

Iain McCaig dolgozik a Han Solo-film forgatókönyvén, és elmondása szerint nagyon elégedett vele. Mondjuk mi mást mondjon, ugye?

A héten elkezdődött a Death Note-film forgatása. A japán anime alapján készülő film a Netflix berkein belül forog és 2017-ben érkezik a mozikba.

Barkhad Abdi, a Phillips Kapitányból ismerős kalóz is feltűnik a Szárnyas Fejvadász 2-ben.

Dan Kwan és Daniel Scheinert mostanság debütáltak Swiss Army Man című mozijukkal, egy interjúban pedig elejtették, hogy szívesen újragondolnák a Feketék fehéren című akcióvígjátékot, mint mély tartalommal bíró, Oscar-esélyes drámát, kizárólag felnőtt nézők számára. Hát... oké.

Roland Emmerich ismét sci-fit rendez, méghozzá Moonfall címmel. Igen, a cím alapján kitalálható: a Hold kilibben pályájáról és a Föld felé tart - ezt pedig meg kell akadályozni. A forgatókönyvet Spencer Cohennel közösen írták, azonban a premierdátum még jócskán várat magára.

2019. május 24: Minecraft mozi. Egyebet nem fűznék hozzá.

Dwayne "The Rock" Johnson elindította saját YouTube csatornáját, amelyhez egy előzetes is érkezett. A színész több témát fog feszegetni videóiban, új filmjeit itt jelenti be, de ismerve humorérzékét, lehet majd számítani jobbnál jobb videókra.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Egyhelyszínes filmek

Stephen King: Az / It [1990]