Sunday NEWS: Napvilágot látott a Star Wars spin-off története, rengeteg folytatás jön, na meg Joker is bevigyorgott a héten

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Napvilágot látott a Star Wars: Rogue One története, amely ugye egy spin-off lesz, jövőre. A sztori a Revenge of the Sith és a New Hope között játszódik, néhány lázadó pedig a Halálcsillag terveit akarja megszerezni magának.

Két év múlva jön a Halálos Iramban 8. Egészen pontosan 2017. április 14-én kerül mozikba.

Zöld utat kapott a The Equalizer 2. Denzelen kívül senki nem tér vissza.

Jön a Pókember animációs film, méghozzá 2018. július 20-án, a Lego Movie készítőitől. Phil Lord és Chris Miller nem csak rendezik, írják, de még a produceri teendőket is bevállalják.

Elképzelhető, hogy megvalósul a Howard, a kacsa film. A Galaxis őrzőiben volt egy röpke mellékszerepe, így nem kizárt, hogy az 1986-os mozi után újra különálló történetet kap. Erre azonban legkorábban 2020-ig nincs sok esély.

Common is aláírt a Suicide Squad-filmre, ám azt nem tudni, kit fog alakítani.

E.L. James nem akarja megírni A szürke 50 árnyalata folytatásának (A sötét ötven árnyalata) forgatókönyvét, így inkább átpasszolta a projektet férjének, Niall Leonardnak.

A Hasbro nagyon szeretné 2017-re a következő Transformers-filmet. Minden bizonnyal meg is fogjuk kapni arra.

Joss Whedon egy interjúban elárulta, hogy nem érti, a Marvel miért dobta ki Edgar Wright-ot, hiszen ha ő rendezi az Ant-Mant, akkor az minden idők legjobb Marvel-filmje lett volna... Ez valahogy sejthető volt.

James Wan rendezi az 1982-es Lélekvesztő remake-jét.

Már forog a The Big Short, Michael Lewis bestsellere alapján, Adam McKay rendezésében. A film hitel- és ingatlancsalásokkal foglalkozik, és figyeld ezt a kasztingot: Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Steve Carell, Melissa Leo. Jövőre nézhetjük.

És akkor a kép, amiről mindenki beszélt: ilyen lesz Jared Leto Jokerként a Suicide Squad-ban.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Beware the Slenderman: Az internet réme életre kel [2016]