Ez még mindig a Sötét Oldal!

Az első, sőt: leginkább szembetűnő dolog, az új design. Tudom, tavaly is volt már egy kinézet váltás, de idén is megléptem, mert egyszerűen miért ne? Kicsit szokni kell még, de szerencsére (szerintem legalábbis) elég szép ahhoz, hogy megszokjuk.

Ha nem is az új külsővel, de az új évvel biztosan lesz pár dolog, ami érinti a blogot. Mégpedig az, hogy idén mocskosul szeretnék szelektálni a filmek között. Régen nem egyszer fordult elő, hogy sok-sok filmet csak az oldal miatt, egy bejegyzés kedvéért néztem meg, de ennek mára már vége. Nyilván most is jó párszor belefogok taposni a szarba, ez elkerülhetetlen. De igyekszem óvatos lenni, és ha már messziről bűzlik egy film, de még a kritikák sem mondják azt, hogy minimum korrekt, akkor azt jó eséllyel passzolni fogom. Egyrészt picit az időm is kevesebb lett, másrészt szeretnék több sorozatot nézni. Ellenben a lelkesedésem nem lett kisebb.

Szóval ezek vannak. Ahogy az lenni szokott, mementóként álljon itt a legutóbbi kinézet, RIP neki, de mostantól előre nézünk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]