Trailer-mustra: Yoga Hosers / The Woods / Assassin's Creed

Yoga Hosers

Kevin Smith, még mielőtt elkészítené a Clerks régóta várt harmadik részét, még idén érkezik ezzel a fantasy-vígjáték-horror kombóval. Igen, a fickó gyógyszere valószínűleg teljesen elgurult, emlékezzünk csak a Tusk című mozijára. Nos, a Yoga Hosers annak a filmnek lesz a spin-offja. Ott az egyik jelenetben feltűnt két boltos lány (Harley Quinn Smith és Lily-Rose Melody Depp - Kevin Smith és Johnny Depp lányai), akik most kapnak egy külön történetet. A sztori szerint a suli után boltban dolgozó lányoknak egy gonosz, ősi erővel kell szembenézniük. És természetesen feltűnik a Tuskból ismert Guy Lapointe (Johnny Depp) is. Idén nyáron érkezik a film.



The Woods

Adam Wingard öt évvel ezelőtt (úristen, de repül az idő...) egy egészen korrekt home invasion & slasher horror koktélt hozott össze, ez volt a You're Next. Két éve a The Guest ugyan más stílusban, de kissé horrorisztikus hangnemben hatalmasat ütött, és most minden esély megvan rá, hogy egy kiemelkedő horrorfilmmel bővüljön filmes repertoárja. Történetileg nem kell nagy eresztésre számítani, egész egyszerűen néhány fiatal elindul az erdőbe, de lassacskán kiderül, hogy nincsenek egyedül. Mégis, a trailer engem, mint horror rajongót megvett kilóra.



Assassin's Creed

Ezt is megértük: film készül az egyik legnépszerűbb játékból: idén, december 21-én kerül mozikba az Assassin's Creed filmadaptációja, Justin Kurzel (Snowtown, Macbeth) rendezésében. A film főszereplője, illetve az abszolút húzónév Michael Fassbender, aki miatt még én is kíváncsi vagyok rá, pedig életemben nem játszottam még a játékkal. További szerepekben: Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson és Michael Kenneth Williams.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Közelebb / Closer [2004]

Halálos hallgatás / Dead Silence [2007]