Sunday News - 16. hét

Visszatér egy régi rovat, amely egészen pontosan tavaly június óta nem jelentkezett, egyéb okok miatt. Most viszont, remélhetőleg heti rendszerességgel újra összeszedem nektek az elmúlt hét fontosabb filmes híreit.

A Jurassic World folytatását nem Colin Trevorrow jegyzi (ő ugye elmegy Sztárwárszozni), helyette J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen) csücsül bele a rendezői székbe. Közben az a pletyka is szárnyra kelt, hogy Jeff Goldblum is visszatérhet a második részben.

Keanu Reeves egy interjúban elejtette, hogy több John Wick folytatás sincs kizárva. Persze, jó volt a John Wick, de egyelőre várjuk meg a második részt, aztán eddzünk a többire. Nehogy gyártósori termék legyen ebből is!

James Cameron szerint még 4 (igen, NÉGY) Avatar folytatás érkezik. Ezeket egyben veszi fel, mintha egy filmet forgatna.

A TNT berendelt tíz részt a Mesék a Kriptából újragondolásból. A felelős M. Night Shyamalan lesz és halloween környékén érkezne az első rész.

Ellenben a The CW leállította a Péntek 13 tévésorozat előkészületeit.

Willem Dafoe is szerepelni fog az Igazság Ligája filmben. Hogy pontosan kit fog alakítani, az még rejtély.

Jon M. Chu, aki váltotta Louis Leterrier-t a Szemfényvesztők második részére, végül megkapta a harmadik epizódot is.

Emilia Clarke nem kívánja többet Sarah Connor-t alakítani.

2018. januárja helyett 2017 októberében kerül bemutatásra a Blade Runnder 2. Pluszban még Ana de Armas is feltűnik benne.

Tudják ezek a Marvelnél, hogyan csalogassák be a nézőket: a Spider-Man: Homecoming című, önálló Pókember-filmben Robert Downey Jr. is felfog tűnni.

És ha már Downey: elmondása szerint alakulgat a Sherlock Holmes 3, sőt, ha minden jól megy, idén már forgatják is.

Dwayne "The Rock" Johnson beszállt a Jumanji remake-be. Mellette Kevin Hart lesz a másik főszereplő, és jövő nyárra érkezik. Esélyes, hogy ezt szépen ki is hagyjuk majd.

Lehet, hogy mégsem jön össze az Imhumans mozifilm a Marvel részéről. Eleinte csak tolódott, de mostanra már kivették a bemutatandó filmek listájáról.

Úgy tűnik, mégis lesz Alien 5. Igen, a Blomkamp-féle filmről van szó, amely egy időben parkolópályára került, de most megint lélegezni látszik a projekt. Közben persze alakul Ridley Scott Alien: Covenant című, Prometheus folytatása is, amely kapcsolódni fog valamilyen szinten Ripley-hez, sőt, még egy Xenomorph is feltűnik.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Marrowbone előzetes: Az Árvaház írójának horrorja