Fantasztikus Négyes nyereményjáték - by Fantasmania

Újabb nyereményjáték jöhet? A Fantasmania Online Játékbolt ezúttal is egy játékra invitál titeket, szintén aktuális témában, ez pedig a Fantasztikus Négyes. Hajrá!




Részt venni egy barátian könnyű űrlap kitöltésével lehet és most két nyertesünk lesz a jól válaszolók közül!


Az egyik nyertes a képen is látható 16 cm-es Fáklya / Human Torch Marvel Legends figurát kapja. A figura, ami játék és gyűjtői figura szinten is megállja a helyét extra-mozgatható és tartozéka egy hozzá csatlakoztatható, lángokat mintázó talapzat is. Ez és a többi Fantasztikus Négyes figura itt kapható.

Ráadásul most összefogtunk a Lurdy Mozival, így a másik nyertes páros mozijegyet kap, amivel az eredményhirdetés után választható filmet nézhet meg a Lurdy Házban. Izgalmas újdonság még náluk, hogy a Játssznagyban szolgáltatás keretében XBOX és PS3 gépekkel felszerelt moziterem is bérelhető, erről a lehetőségről itt lehet részletesen olvasni.

Hogy ki-melyik nyereményt (mozijegyet vagy figurát) szeretné, azt a játék facebook eseményén, kommentben lehet jelezni, itt. Ez nem kötelező, de jó, mert így rögtön tudjuk, hogy a nyertes melyiket szeretné, ráadásul mi is örülünk, mert látjuk az aktivitást.

A játékra a válaszokat augusztus 19. szerdáig várjuk és biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így 24. után várható az eredményhirdetés.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]