Sunday NEWS: Waltz Bond ellen, Brühl is Marvelezik, az Evil Dead sorozatban tér vissza

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.






Christoph Waltz lesz a soron következő Bond-film főgonosza.

Shawn Levy (Vasököl) humoros kalandfilmet készít az Ali baba és a 40 rablóról. Nyilatkozata szerint egy Karib-tenger szerű mókára kell majd számítani.

Jude Law aláírt a Guy Ritchie által rendezett Knights of the Round Table-re. Azonban ő nem a kerekasztal lovagjai közül lesz valaki, hanem pont, hogy egy ellenfelet fog majd játszani.

Arról már volt szó, hogy a Universal a saját szörnyuniverzumát építgeti, és arról is, hogy 2017-re is érkezik valaki egy évvel a Múmia után, de most lehullott a lepel: a Farkasember lesz az, akit három év múlva nézhetünk.

Justin Lin fogja lezárni a Fast and Furious szériát. Megkapaszkodni: még három filmmel.

M. Night Shyamlan visszatér a kis költségvetéshez: egy horrorfilmet hoz el nekünk, ez lesz a The Visit. Két kisgyerek a nagyszüleihez költözik ideiglenesen, ahol idővel veszélybe kerülnek, miután sötét titkokra jöttek rá.

Tarantino megint unatkozhatott, és megint nyilatkozott olyat, amiről mintha már hallottunk volna párszor. Most elejtette, hogy még két filmet rendez a The Hateful Eight után, ezzel meglesz a tíz filmje, és visszavonul. Persze Quentin, persze...


COMIC-BLOKK

Daniel Brühl a Captain America 3-ban! Elvileg egy rosszfiút fog alakítani.

A Batman v. Superman: Dawn of Justice-ben több jelenetet IMAX-kamerákkal vesznek fel, például a Wayne házaspár halálát is.

Mindenképp női rendezőt akarnak a Wonder Woman-film élére, és nem kizárt, hogy a Breaking Bad egyik producere, Michelle MacLaren kapja meg a feladatot.

Jai Courtney lesz Deadshot a Suicide Squad mozifilmben. Tudjátok, képregényes rosszfiúk a kormánynak dolgoznak.

Toby Kebbell alakítja a Fantastic Four reboot rosszfiúját, Doom-ot. Amit tudni érdemes róla, hogy egy antiszociális programozó, akinek Doom a nickneve, és most kapaszkodjatok meg: ő egy internetes troll.

A legviccesebb hír: a Pókember May nénije külön filmet kap, a fiatal éveiről fog szólni.


SOROZAT-BLOKK

Mégsem Emmerich dolgozza fel mozifilmen Asimov klasszikus regényét, Az alapítványt, hanem HBO-sorozat készül belőle. Ez azért úgy jobban hangzik, nem?

Készül az Evil Dead-sorozat, méghozzá Ash vs. Evil Dead címmel. Bruce Campbell is visszatér! Sam Raimi lesz a producer, sőt, az első részt is ő rendezi, Ivan Raimi, valamint Tom Spezialy pedig a forgatókönyvet írják most is. A történet harminc évvel az Evil Dead-trilógia után játszódik. Egyelőre tíz részről van szó, amelyek félórásak játékidővel bírnak majd.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Stephen King: Az / It [1990]