Sunday News - 17. hét

Akkor lássuk, milyen hírek érkeztek ezen a héten.

Kapásból egy kép jött az Alien: Covenant című, Prometheus folytatásból, amelyet ugye szintén Ridley Scott rendez. A múlt héten esett már néhány szó a filmről.


Stephen Merchant és Richard E. Grant is csatlakoztak a következő Wolverine-film stábjához.

Alicia Vikander (Ex-Machina, A dán lány) aláírt Lara Croft szerepére. Roar Uthaug rendezi a filmet, akinek például a Hideg prédát is köszönhetjük.

Az 1971-es horror, a See No Evil is kap egy újragondolást.

Mads Mikkelsen végül elárulta, kit fog alakítani a Rogue One: A Star Wars Story-ban: a főszereplő apját.

Sylvia Hoeks (Senki többet) lesz a Blade Runner 2. főszereplője.

Szégyen a futás, de Baywatch!


A Sony berendelte a Libabőr második részét. Az író és rendező személyei nem változtak, azonban Jack Black visszatéréséről még nem esett szó.

Stacey Menear, az idei, The Boy című horrorfilm írójára jutott a Denisz a komisz újragondolás forgatókönyve.

Még az sem kizárt, hogy idén nyáron forog a Zombieland 2.

Daisy Ridley, aki az Ébredő erő főszereplőjeként lett világhírű, most a The Lost Wife című, második világháborús romantikus drámához írt alá.

Bizonytalan időre elhalasztották a Maze Runner 3 forgatását. Dylan O'Brien a munkálatok közben sérült meg, hat hetet saccoltak a felépülésére, de még mindig lábadozik.

Robert Downey Jr. azt nyilatkozta, hogy szívesen benne lenne még egy Vasember-filmben.

J.K. Simmons lesz Gordon felügyelő az Igazság Ligája-filmben.

Azonban a DC szénája nem áll túl jól: Seth Grahame-Smith rendezte volna a Flash-filmet. Az eddig forgatókönyvekért felelős Seth lelépett a fedélzetről. Mindeközben felröppent a pletyka, hogy állítólag James Wan is gondolkozik arról, hogy megpattan az Aquaman-mozi stábjából.

Végezetül a Snowden előzetes. Oliver Stone rendezi, Edward Snowden-t pedig Joseph Gordon-Levitt alakítja. A film szeptemberben érkezik a mozikba. Aki nem tudná, ki a címszereplő, annak elöljáróban annyit, hogy ő rántotta le a leplet az amerikai titkosszolgálatban működő lehallgatásokról, továbbá nézze meg a róla készült dokumentumfilmet. És most a trailer:
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

What We Do in the Shadows [2014]

Top 10: Found Footage filmek

Eden Lake - Gyilkos kilátások [2008]