Terminator figura Nyereményjáték - by Fantasmania

Fantasmania Online Játékbolt egy újabb játékra invitál meg titeket, ezúttal a napokban debütált Terminátor: Genisys apropójából. Ne fogjátok vissza magatokat!




A játék a mai nappal veszi kezdetét  és egy nagyon könnyű űrlap kitöltésével lehet részt venni benne. A jól válaszolók közül valaki a képen is látható 10cm-es Termiantor Endoskeleton figura vagy a NECA T-1000 Terminator figura közül nyer egyet (a nyertes választhat majd).

Hogy ki-melyik figurát szeretné, azt a játék Facebook eseményén, kommentben lehet jelezni, ide kattintva. Ez nem kötelező, de jó, mert így rögtön tudjuk, hogy a nyertes melyiket szeretné.


A Terminátor figurák meg is megrendelhetők.

Plusz bónusz nyeremény is lesz: az eseményen résztvevő kommentelők közül valakit a Magyar Szuperhős Mesék első számával jutalmazunk meg, hogy bátorítsuk az aktivitás!

A bónusz nyereménynek felajánlott Magyar Szuperhős Mesék 1. számban pedig megismerkedhetünk a magyar szuperhősök, Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya titkos eredetével és első közös kalandjával. Itt megrendelhető.


A játékra a válaszokat július 17. péntekig várjuk és biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így 20 után várható az eredményhirdetés. Sok sikert mindenkinek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]